در بیشتر عمرم، سوپ را به عنوان یک قابلمه بزرگ از هر چیزی در نظر میگرفتم.
مادرم را تماشا میکردم که نسخهاش از آجیاکوی کوبایی را درست میکرد و ترکیبی از گوشت و سبزیجات نشاستهای – مالانگا، کالابازا، یوکا، چنار – بهظاهر در حال تغییر را در یک قابلمه میجوشاند. تنها موارد غیرقابل مذاکره، لپههای ذرت کوچکی بود که در آبگوشت فرو میرفت و دوش آب لیمو، روشنایی تند در برابر راحتی خاکی. از جایی که من ایستاده بودم، به نظر می رسید بسیار بی دردسر، آنقدر برای انطباق باز است.
سوپ همیشه پر از امکانات است. آن را به هر شکلی که می خواهید حفظ می کند، چه یک گازپاچوی با طراوت در تابستان یا یک خورش گوشت گاو در زمستان.
خواص آرامش بخش آن چیز جدیدی نیست: پزشکان از قرن دوازدهم سوپ مرغ را برای مبارزه با سرماخوردگی توصیه کرده اند. و هنگامی که اولین رستوران ها در فرانسه در دهه 1700 افتتاح شد، کلمه فرانسوی “ترمیم کننده” “رستوران” بود. چه خدمتی کردند؟
درست است. سوپ.
سادگی سوپ نیز از جذابیت های آن است. همانطور که سرآشپز و نویسنده ثمین نصرت در سال 2017 در تایمز نوشت، بیشتر سوپ ها به سه دسته تقسیم می شوند (پوره، کلفت و آبگوشت) و درست کردن آن فقط به سه چیز نیاز دارد: معطر، مواد اصلی و آبگوشت خوشمزه.
خمیر کاری سبز، شیر نارگیل و سس ماهی، این سوپ کدو حلوایی را از ثمین نصرت به سطح بالاتری می برد. رویه بادام زمینی، نارگیلی و علف لیمو را نادیده نگیرید، که از میانگ خام، یک میان وعده محبوب در تایلند و لائوس الهام گرفته است. در جایی که حالت خامه ای در جلو و مرکز قرار دارد، ترد را اضافه می کند.
درست مانند یک سیب زمینی پخته، این سوپ از Ali Slagle، خانگی و آرامش بخش است – درست همان چیزی که در یک روز سرد می خواهید. و همچنین مانند یک سیب زمینی پخته، او خاطرنشان می کند، همه چیز در مورد تاپینگ ها است. خامه ترش، بیکن، پیازچه یا هر چیز دیگری را که ممکن است برای اضافه کردن به پایه سیب زمینی خامه ای انتخاب کنید بگذرید: این کار سختی نیست.
دستور آشپزی: سوپ سیب زمینی پخته
چه از بیکن، ژامبون یا پاپریکا استفاده کنید، دستور العمل علی اسلاگل برای یک سوپ نخود فرنگی کلاسیک به طرز رضایتبخشی دودی است. این دود، نخودهای خرد شده را که در دو دسته به آن اضافه می شود، تزریق می کند. قسمت اول به اندازه دلخواه له می شود، در حالی که قسمت دوم به صورت کامل باقی می ماند تا بافت های مختلف در هر لقمه به دست آید.
دستور آشپزی: سوپ نخود خرد شده
روغن زیتون دم کرده رزماری این سوپ گل کلم آسان را از برادرانش متمایز می کند. Lidey Heuck در حالی که گل کلم را در یک مایه معطر تقویت شده برای سوپ میپزید، چهار شاخه گیاه را در روغن گرم کرده و خیس کنید. شما مجبور نیستید کروتون ها را درست کنید، اما کنتراست واضح آنها لمس خوبی است.
دستور آشپزی: سوپ گل کلم خامه ای با روغن زیتون رزماری
سوپ عدس استاندارد شما این نیست. از عدس قرمز رنگ نارنجی درخشان، از لیمو روشن و از زیره خاکی است. ملیسا کلارک این دستور غذا را بر اساس سوپ ترکی مرسیمک کورباسی بنا نهاده است و با نزدیک به 20000 نقد پنج ستاره، جای خود را در میان آثار کلاسیک آشپزی نیویورک تایمز باز کرده است.
یک سوپ و یک ساندویچ! این دستور العمل اریک کیم دو نیمه یک کل عزیز را در 30 دقیقه فراهم می کند. این سوپ با کمی بیشتر از یک قوطی گوجه فرنگی، کره و پیاز همراه می شود که یادآور سس گوجه فرنگی معروف Marcella Hazan است. مقداری آبگوشت، پونه کوهی و شکر همه چیز را کامل می کند. خب، پنیر کبابی هم همینطور.
دستور آشپزی: سوپ گوجه فرنگی سریع با پنیر کبابی
? ضخیم و درشت ?
با توجه به زمان پخت سریع آن (برای زندگی پرمشغله مدرن ما) و انتخاب بوقلمون سبک تر (به جای گوشت گاو سنتی اما سنگین تر) این دستور پخت پیر فرانی 30 ساله هنوز هم امروزی است، شاید حتی بیشتر از آن. اگر می توانید برای طعم بیشتر از مخلوطی از گوشت تیره و سفید استفاده کنید، اما مهم نیست که از چه چیزی استفاده می کنید، واقعاً خوشمزه است – و به راحتی منجمد می شود.
دستور آشپزی: بوقلمون تند
الکسا وایبل ممکن است کد سوپ نودل مرغ را شکسته باشد. او اشاره میکند که سایر نسخههای میانبر بر روی مرغ جوجهگردان تکیه میکنند، که طعم آن را مانند مرغ آسیاب شدهای که در اینجا استفاده میکند، جذب نمیکند. هر ماده معطری را که در آن بپزید جذب می کند، در حالی که به سرعت با هم ترکیب می شود – زیرا سرعت نباید به قیمت لذیذ بودن باشد.
دستور آشپزی: ساده ترین سوپ رشته مرغ
Sancocho همان چیزی است که شما آن را می سازید. این سوپ که در سراسر دریای کارائیب خورده می شود، سخاوتمندانه است، همانطور که فون دیاز، که این دستور غذا را به روزنامه تایمز آورده است، از نام آن حتی برای توصیف “ترکیب بزرگ قدیمی از چیزها” استفاده می شود. از گوشت گاو یا مرغ، گوشت خوک روی استخوان یا بدون گوشت استفاده کنید. زیبایی سانکوچو این است که بدون توجه به آنچه در انبار شما باشد، آماده تغذیه است.
دستور آشپزی: سانکوچو
گامبو که در جایی بین سوپ و خورش قرار می گیرد، تکرارهای زیادی دارد، همه اینها برای آشپزهایی که آنها را درست می کنند، شخصی هستند. این نسخه از غذای اغلب فصلی، از تانیا هالند از آشپزخانه شکر قهوه ای که اکنون بسته شده در اوکلند، کالیفرنیا، از دستور غذای مادرش و سرآشپز مشهور کریول لیا چیس الهام گرفته شده است. ترکیبی از سبزیجات تقویتشده با شیر نارگیل پایه را تشکیل میدهد، که سپس با غذاهای دریایی تازه و زیبا پر میشود تا تفسیری سبک و پرکننده باشد.
دستور آشپزی: گامبو Z’Herbes با خرچنگ و میگو
سه سوپ قوی – کلم پیچ، سیب زمینی و سوسیس – در این غذا با الهام از ساکنان پرتغالی Provincetown، ماساچوست، جایی که مولی اونیل چندین زمستان را در آنجا گذراند، بالا و پایین میبرند. دستور غذای او مربوط به سال 1995 است، مدت ها قبل از اینکه کلم پیچ مربوط به بروکلین باشد.
دستور آشپزی: سوپ کلم با سیب زمینی و سوسیس
همه خورش ها یکسان ایجاد نمی شوند. دیوید تانیس قارچهای قهوهای را با سبزی و پیاز در آبگوشت میپزد تا زمانی که پایهای مانند آبگوشت ایجاد کنند، آنها را با مقداری قارچ سرخشده (یا قارچهای صدفی که راحتتر پیدا میشوند) را برای لقمهای ظریف تمام میکند. نتیجه این است که یک راگو، دوست داشتنی روی پولنتا یا پاستا است، اما می توانید آن را به تنهایی نیز میل کنید، یک غذای مقوی برای رقابت با خوش طعم ترین خورش ها.
سبکتر از آنچه انتظار دارید، این سوپ جو گاو دارای تکههای گوشت پخته شده و جو کمی جویده است، اما اسفناج و لیمو در کنار قارچهای معمولی قرار میگیرند. این گیاه مخصوصاً از یک دسته گل گارنی است که طبیعتاً مزاحم به نظر می رسد: با بستن گیاهان در یک بسته کوچک رضایت بخش، می توانید زمان بیشتری را صرف غذا خوردن کنید و زمان کمتری را برای ماهیگیری ساقه های شل در اطراف صرف کنید.
دستور آشپزی: سوپ جو گاو با لیمو
این خورش، که در اصل از باهیا، در شمال شرقی برزیل است، میگو و ماهی کاد را در آبگوشت قرمز روشنی که با شیر نارگیل، گوجه فرنگی و روغن نخل قرمز با گل های دودی تشکیل می شود، جمع می کند. یواند کومولافه در مقاله ای که به همراه این دستور تهیه شده است، نوشت: این آبگوشت هم “لذیذ و هم سبک” جوهر دریا را تداعی می کند. شیرجه زدن در.
دستور آشپزی: Moqueca (خورش غذاهای دریایی برزیل)
این خورش سنگالی بسیار سازگار از Yewande Komolafe بدون توجه به سبزیجات ریشهای که در پایه گرمکننده و آجیلی آن قرار میدهید، کار میکند. آن را همانطور که هست گیاهی نگه دارید یا هر گوشتی که دوست دارید اضافه کنید تا وزن بیشتری داشته باشید. فقط قبل از سرو حتما آن را خوب درست کنید: خورشی است که از گذشت زمان سود می برد.
دستور آشپزی: مااف سبزیجات
برخی از سوپ ها یک امر خانوادگی هستند: این یکی از مادربزرگ، به مادر، به پسر، یعنی وسلی آویلا، سرآشپز Guerrilla Tacos در لس آنجلس منتقل شد. برای دریافت سوپ سنتی مکزیکی کوفته، او پیشنهاد میکند که به دانههایی که در کوفتهها مخلوط میشوند، توجه ویژه داشته باشید. “مامانم همیشه به من می گفت وقتی برنج تمام شد، سوپ آماده است.” آویلا به Alexa Weibel گفت که این دستور غذا را اقتباس کرده است. او از آن تقریباً به عنوان یک تایمر استفاده کرد.
دستور آشپزی: سوپا د Albóndigas (سوپ کوفته مکزیکی)
ملیسا کلارک نخود را در جلو و وسط این سوپ سبزیجات قرار می دهد که فقط کمی از اورزو جویده می شود. اگر سبزی خردل را دوست ندارید یا نمی توانید پیدا کنید، لازم نیست از آنها استفاده کنید. تقریباً هر سبزی که دارید – اسفناج، آرگولا، کلم پیچ – می تواند جای آنها را بگیرد.
دستور آشپزی: خورش نخود با اورزو و سبزی خردل
یک آشپز طولانی – بین دو تا دو ساعت و نیم – دنده های کوتاه را می شکند، جایگزینی برای ساق و تاندون های گوشت گاو ژلاتینی سنتی برای این سوپ. (Kenji López-Alt از یک بسته ژلاتین استفاده میکند تا دلچسبی را که معمولاً آن برشها ایجاد میکند، به کار گیرد.) چیزی که این سوپ را بهویژه جذاب میکند این است که قرار است از قبل آماده شود. یک نشستن یک شبه باعث میشود طعمها عمیقتر شوند، اما ساختن آن برای دیگران یا خودتان نیز آسان است.
دستور آشپزی: سوپ نودل گوشت گاو تایوانی
? براتی ?
مدتها قبل از اینکه نیویورک تایمز آشپزی آنلاین شود، آنچه که در آن زمان بخش اخبار غذا نامیده میشد، جزوههایی پر از دستور غذاها را منتشر میکرد که تعدادی از آنها در اختیار سارا بونیستیل، سردبیر غذا و مشتری فروشگاههای کتاب آشپزی قدیمی قرار گرفت. یک جزوه – که به سادگی “سوپ” نامیده می شود از سال 1954 – حاوی این کلاسیک پنج ستاره بود که سارا با گنجاندن شری و شراب برای طعم بیشتر آن را به روز کرد.
کی چون توفو و قارچها را سنتی از سوپ داغ و ترش نگه میدارد، اما کوفتههای یخزده را به این ترکیب اضافه میکند. این سوپ خوشمزه و مخملی تنها در 15 دقیقه آماده می شود و می توان آن را به سادگی تنظیم کرد: اگر کمی بیشتر پانچ را ترجیح می دهید، همانطور که کی توصیه می کند عمل کنید و مقداری سس سویا، زنجبیل و سرکه را برای طعم دادن به آن اضافه کنید.
دستور آشپزی: سوپ پیراشکی داغ و ترش
دم کردن در آبگوشت، کوفته بوقلمون بدون چربی را مرطوب و لطیف نگه میدارد تا سارا کوپلند از این محبوب دنیای سوپ استفاده کند. او بسیاری از مواد معطر و گیاهان را داخل کوفته میغلطاند تا تفت داده نشود. این یک میانبر عالی است که این دستور غذای خانوادگی را در مدت زمان 30 دقیقه روی میز قرار می دهد.
دستور آشپزی: سوپ عروسی ایتالیایی با کوفته بوقلمون
این دستور غذا از اریک کیم با عنوان “چگونه بهترین سوپ میسو زندگی خود را درست کنیم” منتشر شد. این الهام گرفته از بهترین نسخه ای است که او تا به حال داشته است، در Benkay در پورتلند، مین، جایی که سرآشپز سیجی آندو در آبگوشت خود از کاتسووبوشی اضافی (پره های بونیتو) استفاده می کند. (او همچنین مقداری Sake و Mirin را اضافه می کند.) آنچه نتیجه می دهد ساده و پیچیده است و واقعاً ترمیم کننده است.
دستور آشپزی: سوپ میسو
دلیلی وجود دارد که این غذا از Yewande Komolafe یکی از بهترین دستور العمل های آشپزی نیویورک تایمز در سال 2022 بود. ساخته شده بر پایه خمیر کاری قرمز و شیر نارگیل که بلوک های لطیف توفو را القا می کند، دنج و احیا کننده است، هر چیزی که یک سوپ ساده می خواهید. بودن.
دستور آشپزی: کاری تایلندی آبگوشت با توفو ابریشمی و گیاهان
یک سوپ کلاسیک لهستانی با ترشی شوید ترش در دلش، سوپ ترشی بسته به اینکه شما آن را دوست دارید، می تواند خامه ای یا آب گوشتی باشد. این یکی از Kasia Pilat است، که دستور غذای خانواده اش را از ایمیل گام به گام مادرش با عکس های دقیق تکمیل کرده است. ترشی ها را به جای خرد کردن رنده می کنند و به همراه آنها آب نمک آنها را اضافه می کنند. شما می توانید خامه ترش را اضافه کنید، همانطور که مامان کاسیا ترجیح می دهد، اما کنار گذاشتن آن اجازه می دهد تا طعم سبزیجات بدرخشد.
دستور آشپزی: سوپ ترشی (Ogórkowa Zupa)
دنبال کردنآشپزی نیویورک تایمز در اینستاگرام،فیس بوک،یوتیوب،TikTok وپینترست.بهروزرسانیهای منظم آشپزی نیویورک تایمز را با پیشنهادات دستور پخت، نکات آشپزی و توصیههای خرید دریافت کنید.