فراروـ امروزه فست فود در تمام دنیا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی گرفته تا غذاهای مدرن و یا به قول معروف فست فود رایج شده است. یکی از ویژگی های مهم فست فود این است که فقط طعم لذیذی دارد اما عمر کوتاهی دارد.
به روگر فرارو، سیب تنوری یکی از انواع فست فودها و غذاهای امروزی است که طعم لذیذی دارد و چون به این صورت طبخ می شود، سیب ها بدون روغن و سرخ شده پخته می شوند، بسیار لذیذ و لذیذ هستند. ، و بسیار محبوب هستند. این غذای ساده و خوشمزه را می توانید در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه تنوری سیب زمینی با سس قارچ به همراه نکات مهم و عکس و تکنیک های مربوط به تهیه آن تقدیم شما می شود.
माइड विश्व ब्रिया प्रवर्ण सिब ज़्य .
سیب های کوچک: 5 عدد
روغن زیتون: 2 عدد غذای کشق
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و پودر پنیر:
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ: 250 گرم
خامه: ۳ قاشق ديتاخوري
شیر: 1 لیوان
پنیر گودا: ۳ فویل
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به پنیر پنیر
پنیر گودا یکی از انواع پنیر است که معمولاً به صورت فویل زرد نازک و بافت نرمی دارد. این پنیر برای اولین بار در روستای گودا در جنوب کیشور هلند تولید شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین و پروتئین است. پنیر گودا طعمی شبیه به مواد اولیه دارد و می توان از آن برای ساندویچ، پاستا، لازانیا و انواع سس و دیپ استفاده کرد. هنگام خرید پنیر به این نکته توجه کنید که هر چه مدت زمان تولید آن بیشتر باشد طعم پنیر قوی تر می شود و طعم کاراملی می دهد. همچنین به این نکته توجه کنید که پنیر به محصول اضافه می شود.
نکات مربوط به قارچ
முக்கு திப்ப்பு ர்ரி ாரை ரை வ்ப்பு ர்ரி ாரை ரை வ்ப்பு ர்ரி ாரை ரை வ்ப்பு همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. هنم کرید به آن نیتا تعلیم به هنگ کے کے کے کے کے کے ایک از راههای کیں کے سلم این است که بید تا کودی سچین به بهد. اگر قارچ نرم و توخالی باشد، سالم نیست. कलाहक अक्ष्टिक सालम नुद्वाद फुफ़्य همچنین بهتر است قارچ هایی که مانند قهوه روی پوست هستند را نخرید.
نکات مربوط به روغن زیتون
روغان زیتون به در در در دریتی کی از عز از کیهی ای به است. اما چون قیمت روغن زیتون خالص بالاست معمولاً هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. درنتیجه از قاطعة آن كاسته میشود. بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند اغلب می پرسند چگونه روغن زیتون را تشخیص دهند. البته تشخیص روغن زیتون خالص خیلی خوب جواب نمی دهد. اما کارشناسان سه روش زیر را برای تشخیص روغن زیتون ارائه کرده اند:
1- برای کیں روگن مرگوب بهتر است که اول آن را ببوید. روغان زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب YA علف تهزید که به نوف زیتون و زمان رحدی آن است; پس اگر بوی آن را حس کردید، باید بدانید که روغن آن تند و زننده یا فاسد است.
2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون دقیقاً مانند قبل است. اگر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود بریزید و آن را دور دهان خود بچرخانید، پس از چند لحظه احساس تلخی و درد در گلو خواهید داشت. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در موزیک بعدی به دلیل تندی بیش از حد روگن به سرفه میافتند درست پس از 1 MINUTE مزه تلکه و تندی از بین میرود و تعلیم می شود. علاوه بر این، فرد هنگام خوردن روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان آن احساس تلخی و التهاب خواهید داشت.
3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی است. رنگ روگان زیتو باید برایرد مایل بک سبز بود. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن است. چون تقلب کرد
तर्ज प्रेष्ट सिब जेम्जनी तनोरी
1 ـ برای کار کر اول دریاهای زمین را خوب بشویید. سپس بدون پوست کندن هر سبزی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. بهتر است از برس ها به شکل بلند استفاده کنید و در صورت امکان از برس های کوچکتر استفاده کنید.
– سپس سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجرائیہ سیب زمینی ۲ مینتہ نظر اب بجوشد; سپس آبکشی کنید
3) سیب زمینی های آبکش شده را در ظرفی بریزید و روغن زیتون، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه، نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید تا تمام تکه های سیب زمینی با ادویه و روغن زیتون آغشته شود.
4 سبزی های آماده را داخل فر گذاشته و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از گذشت 3 تا 4 دقیقه گریل را روشن کنید تا سیب زمینی های روی زمین برشته شوند.
طرز تهیه سس قارچ
قارچا اکثر ارتین خک خک شش furney و خ دوستان. سپس یک بشقاب ماهی را روی اجاق متوسط قرار دهید و بگذارید خشک شود. نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن را روی قارچ بریزید و مخلوط کنید. سپس خامه را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا حل شود و سپس شیر را در تابه ریخته و خوب مخلوط می کنیم. كمي زمان تحميل تا شير با حقيقت و كهمه كمي به نظرة در مرحله آخر پنیر و پنیر را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا پنیر کمی آب شود. بعد از 1 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید. سس حماک شما علی است. این سس را می توانید کنار سیب زمینی سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، پنیر نان و آب سبزیجات میل کنید. نوش جان